Zakkusu Fea

Zakkusu Fea
Nickname
Ash
Gender
male
Date of Birth
-
Age
Location
Malaysia (north)
Job
whatever my heart desires
Register Date
18 Jun 2012    (last login : 28 Nov 2014)
Star for Vote
50 / 50
Wallpaper
42 wallpaper
Email
fatal.chaos@hotmail.com
Web
advertisement

WELCOME

.........♥*..*♥
.......♥*.........*♥
.....♥*...............*♥___________________$$$
____________________$$$$___$$$ $
__________________$$$$$$$_$$$$ $$
_________$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$ $$
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$ $$$
____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
___$$$_$$_$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$ $$
__$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$_$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$
__$$$_$$_$$$$$$$$___________$$ $$
_$$$$$_$$$$$$$$$$$___________$ $$
_$$$_$$_$$$$$$$$$$
_$$$_$$_$$$$$$$$$$
_$$$_$$_$$$$$$$$$$$
$_$$$$$$__$$$$$$$$$_____________________As for the free person being clumsy…
$_$$$$$$___$$$$$$$$_____________________As for the free person being insecure…
_$$$$$$$$$__$$$$$$$_____________________Assuming that everything of the world was obtained
$_$$$$$$$$___$$$$$$_____________________That you being happy?
$$_$$$$$$$$___$$$$$
$$$_$$$$$$$$__$$$$$$
_$$$_$$$$$$$$$_$$$$$
$$$$$ __$$$$$$$$_$$$$
$$$$$$$ __$$$$$$$$$__$
$_$_$$$$$__$$$$$$$$$_$$$$
$$$__$$$$$__$$_$$$$$$$_$$$$
$$$$$$_$$__$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$__$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $
$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
$____________$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$
$______________$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$
$_______________$$$$$$$$$$$$$$ $$$$
$_______________$$$$$$$$$$$$$$ $$$$
$____________$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$__$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$
_$$$__$$_$$________$$$$$$$$$$$
_$$$_$$_____________$$$$$$$$$$
_$$_$$______________$$$$$$$$$$
___$$________________$$$$$$$$$ $
_$$$$________________$$$$$$$$$ $
__$$$_________________$$$$$$$$ $
$_____________________$$$$$$$$ $
$____________________$$$$$$$$$ $
$____________________$$$$$$$$$ $$
$____________________$$$$$$$$$ __$$$$$
$___________________$$$$$$$$$$ $$$$$$$$
$____________________$$$$$__$$ $$$$$$

______________________________________________________________
ALBUM

Final Fantasy
12 wallpaper

Other Games
2 wallpaper

Japanese
2 wallpaper

K-pop GIRLS
20 wallpaper

K-pop BOYS
6 wallpaper


MESSAGE

iamsyerah
[ 05 Jul 2013 - 23:44:35 ]

iamsyerah
[ 31 Mar 2013 - 15:02:42 ]

hahaha
agak la, mna ada tua pon,
terlalu bnyk bnda bru...pning gak sbb x phm..
thanks abg...
tp kbnykkn geng lma kt sni mengamuk sbb dh bleh rate, rmai la creator ad 2-3 acc... tkejut juga dpt taw..
ap nk pduli sngt ngan status newbie ke ap ke, wlaupun status adik pro, tp guna photoscape je, ps tu cam dh x dak hrapan nk blaja...
keja company mna???
iamsyerah
[ 28 Mar 2013 - 22:42:34 ]

waalaikumusalam,
sihat bang, abg cmna sihat??
mmg dh berkurun abg x da, macam2 dh jadi kat sini...
boleh la, 7 sem menanti..hahaha..abg keja mna skrang ni??
sibuk sngt smpai lupa dh tmpat ni ye
jover de castro
[ 28 Mar 2013 - 11:31:26 ]

your welcome..the man i post on my wall is an Facebook sensation..he got the worst edited photos of all time and that makes him so funny...some of his photos is edited by me and hired me as his graphic artist...
PangO_O
[ 28 Mar 2013 - 09:52:22 ]

you're welcome

hello
iamsyerah
[ 05 Oct 2012 - 10:54:22 ]

iamsyerah
[ 03 Oct 2012 - 16:13:18 ]

mna sama sibuk kerja ngan belajar

penat la belajar, tp tu la fikir nak dptkan kerja n parent la yg bertahan smpai sekarang

sama ja orentasi mna pon, bosan, bohong kalu x penah tido...

senior uitm mna???

memang dekat, tah2 kita ni jiran apa,senior x da fb ka???
Medi
[ 17 Sep 2012 - 17:31:08 ]

Hi Thanks for comment Nana - Lipstick Wall
iamsyerah
[ 14 Sep 2012 - 07:56:06 ]

ala,senior sibuk keja,
aku sibuk nak ligan kelas....

bleh la, aku x brapa suka orientasi, asyik ceramah ja....

penat la senior, sk 6 thn, smk, 7 thn, tadika lagi...
ni lagi 4 thn plak.
dh la usm ni gila ketat jadual
oh,dulu senior blaja kat mna???

eh,eh, jiran la kita, dekat ja tu...
iamsyerah
[ 14 Sep 2012 - 00:23:14 ]

Archer
[ 04 Sep 2012 - 00:47:59 ]

selamat hari raya juga.. :)
khabar baik..kamu? ^^
iamsyerah
[ 27 Aug 2012 - 01:20:14 ]

wsalam...
happy eid mubarak senior
xpe, msti senior sibuk ngan keja....
woh, belah mna??? jr org jitra(kubang pasu) hehehe
bulan 9...excited la sngt, nak bg hbs cepat, sbnarnya dah letih nak blaja,kalo bleh x nak smbung blaja dh, penat la blaja,lepas satu, satu,rsa give up gila dh ni
berrykung
[ 15 Aug 2012 - 08:38:38 ]

Thank you for commenting Hwayoung wall friend
aie kung
[ 14 Aug 2012 - 13:45:31 ]

iamsyerah
[ 14 Aug 2012 - 09:42:35 ]

iye, i org kedah, senior tinggal mana??? kedah jugak ke??
eh, ad jugak kos photography, msti kerja tangkap gmbr je kan...ingt msuk skali ngan art je.sugguh tabah senior tukar kos,kalo aku, "SELAMAT" la jawbnya.
satu je maslh, aku x de ps kat laptop aku ni. thanks, kalo nk banding ngan diorng kat showwallpaper ni, mmg aku ketinggalan la,
ooooo, x pe la, aku x minat, lagpon aku bukan rajin pon on9, membazir je kalo senior bagi pon...
sama-sama,url tu gmbr dy mmg ok, cntik plak tu, huhuhu
nookarn
[ 11 Aug 2012 - 00:25:04 ]

Hi Ash

thanks for comment on my walls . haha thanks for greeting .

i live in south of thailand near malaysia .

where do you live ?
9Zious
[ 09 Aug 2012 - 18:23:51 ]

ขอบคุณมากนะคะที่แวะมาเจิมวอล Killer
iamsyerah
[ 08 Aug 2012 - 11:57:27 ]

hahaha..tu tanda excited nak raya... xpe, raya ni datang la umah aku kat kedah..

rasa muda skit camtu...
fine art?? wo dasat....mesti kreatif kan.lukis, color, photography semua ni kan...
kalo la bleh, sbb dy kta kos anda muktamad...
ye ke?? tp guna gimp pn untk magic wand ja....

best gak cita myspace tu,senior bt sndiri?? best2, tp bi aku not so good, so pham stgah ja...
http://www.myspace.com/hangsakit <-----aku pn gna ms dlu2 sblum ms bt gila nak jdk cm fb...

ni link photo -----> http://hq-kpop-pictures.tumblr.com/
kbnykknnya hq....
iamsyerah
[ 03 Aug 2012 - 14:44:58 ]

waalaikumsalam senior..
alhamdulillah sihat, senior sihat???
company ke??? dlu kos ap??? mmg payah sebab kena bersosial sedangkan aku ni bukan jenis sosial sngt...
pscpe sng lg, tp bnyk wall tu trick sebnarnya, kekadang guna gimp spruh, paint spruh, x cam ps semua ada..
btol2, thai??? aku suka drama..kalo lagu pon lagu drama...hahahaha depend minat masing2
hehehe..myspace? aku guna fb pon merangkak2 blaja... ....
buat maen game ke??? senior ad fb ???
nookarn
[ 03 Aug 2012 - 13:04:16 ]

Hi Ash .... thanks for comments on my wall. the last week i exam for midterm

i alittle create wall and don't visit on your page . in the next time i exam again

i like your wall it's so nice







Show Wallpaper

Wallpaper Center

Special Wallpaper

Top Search

Top Creator